Hudläkare Falun

Är du i behov av en hudläkare?

Låt oss hjälpa dig!

Hudläkare Falun

GävleDalakirurgin är en privat vårdmottagning för dig som söker en hudläkare nära Falun och Borlänge. Hos oss jobbar ett antal olika specialister för att du ska kunna få vård snabbt och på dina egna villkor.

Hudförändringar är en av de vanliga åkommor som kan oroa oss alla till vardags. Det kan handla om prickar som dyker upp, ändrar form eller börja blöda. Det kan även handla om fettknölar, hudflikar eller andra hudförändringar som gör ont och skaver. Vi jobbar alltid med korta väntetider för att du ska slippa oroa dig onödigt länge och våra läkare är specialister på hudsjukdomar.

Läs mer om oss

Hudläkare

Läs mer

Åderbråck

Läs mer

Gynekologi

Läs mer

Urologi

Läs mer

Kirurgi

Läs mer

Ortopedi

Läs mer

Medicin

Läs mer

Lungmedicin

Läs mer

Fysioterapi

Läs mer

Födelsemärken att ta på allvar

De prickar man alltid måste ta på största allvar är befintliga födelsemärken som plötsligt förändras. Om dina leverfläckar plötsligt börjar växa, ändra färg eller form eller om de helt plötsligt bildar ett sår eller börjar blöda ska du alltid uppsöka vårdcentral eller annan vårdmottagning direkt. Att dra ut på det är aldrig värt varken oron eller risken, se till att du bokar en tid direkt! Vår mottagning ligger en timme bort från Falun och vi har korta väntetider, för att du snabbt ska få en tid och en behandling av din hudförändring.

Så fungerar ett besök hos våra hudläkare

Det första vi gör är att vi bokar in dig på en konsultation med en av våra hudläkare. Under konsultationen går vi igenom behandlingsalternativ för din hudförändring, hur de går till och vad det kommer kosta. Hudförändringar kan se väldigt olika ut och oftast kan vi behandla dem direkt vid konsultationen. För de tillfällen då detta inte går ser vi till att gå igenom processen med dig för att sedan boka in en ny tid för behandling. Vår mottagning ligger nära både Centralstationen och ett parkeringshus, vilket gör att du smidigt kan ta dig hit från Falun och Borlänge.

När huden skaver

Det är inte alltid som födelsemärken tas bort av medicinska skäl. Ibland räcker det med att de sitter på ett ställe där de skaver eller stör rent estetiskt, vilket kan vara nog så jobbigt. Vi behandlar självklart även andra hudåkommor än just födelsemärken. Vi tar t.ex. bort fettknölar (lipom), igentäppta talgkörtlar (atherom), ålderfläckar, åldersvårtor och hudflikar (så kallade skintags eller fibrom).

Välkommen till oss på konsultation!

Kan du få hjälp av din sjukvårdsförsäkring?

Läs mer

Kontakta oss